Projectverlichting van A tot Z

Werkwijze LUMIX: Bij een aanvraag overleggen we eerst met de betrokken partijen wat de beste oplossing zal zijn. Door de jarenlange ervaring en de kennis van de markt kunnen we met gerichte voorstellen komen om tot het gewenste resultaat te komen. We nemen alle onderwerpen als esthetische wensen, technische eigenschappen, prijstechnische vraagstukken en eigen inbreng mee in ons voorstel. Dit is dan ook een voorstel waar we voor staan!

Wanneer er bouwkundig of architectonisch een aanpassing wordt gedaan kunnen wij ons verlichtingsplan ook aanpassen waar nodig. Op deze manier blijven alle onderdelen op elkaar afgestemd zodat een een mooi geheel blijft.

Bij akkoord levert LUMIX de verlichting veelal aan de elektrotechnische installateur of zelf-installerende bedrijven. Zij dragen zorg voor de installatie van de verlichting en de aansluiting ervan. LUMIX assisteert deze partijen door te letten op installatiegemak, afgestemde planning voor aan te leveren goederen etc.

Desgewenst kan LUMIX een elektrotechnisch installatiebedrijf aanbevelen uit haar relatiebestand voor snelle en betrouwbare installatie. Er zal per project worden beoordeeld wat de beste match is. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

.

Leveren van verlichtingsarmaturen

-Levering verlichtingsarmaturen: Leveren van verlichtingsarmaturen is het primaire doel van LUMIX. Het leveren van verlichting gebeurt altijd op basis van een gedegen advies. Zo is de kwaliteit gewaarborgd en het resultaat het grootst. LUMIX levert verlichting voor sportaccommodaties en utiliteit. Door de jarenlange ervaring in verlichting zoeken we altijd naar de meest geschikte oplossing voor het betreffende project. Rekening houdend met esthetische, technische, economische eisen en persoonlijke wensen. Wij staan u graag te woord: contact

Samenwerking

Lumix werkt samen met diverse bedrijven en partners in de branche.

Architecten: Door het vertalen van de visie van de architect naar het lichtbeeld wordt een eenheid gecreëerd die staat als een huis. Functionaliteit, kwaliteit en sfeer staan hierbij centraal. LUMIX heeft in veel stadia in een traject contact met de architect, van het voorlopig ontwerp tot de punten op de I. Een passend lichtplan zowel, esthetisch als technisch haalbaar, ontwerpen we graag in overleg met de architect.

Adviesbureaus: Voor adviesbureau’s maakt LUMIX de voorstellen voor de verlichting en denkt mee in de meest geschikt oplossing voor de situatie. DIt lichtplan kan vervolgens meegenomen worden in het bestek en PvA. Door in een vroeg stadium betrokken te zijn (VO-fase) kan al een goede kostenraming worden gemaakt voor het Definitieve Ontwerp. Daarnaast kunnen technische- en specifieke wensen van de opdrachtgever in een vroeg stadium worden meegenomen.

Installatiebedrijven: Deze bedrijven zorgen voor de installatie van de verlichtingsarmaturen. Zij zijn daarin vakkundig opgeleid. Door mee te denken in de juiste en snelste manier van installeren, afstemmen van aanlevering van goederen en desgewenst begeleiding op locatie bij installatie ondersteunen we de installateur. Voor kleine en middelgrote installatiebedrijven tot landelijk opererende installatiebedrijven verzorgt LUMIX de verlichtingsarmaturen.

Met de volgende partijen heeft LUMIX een unieke samenwerking:

Daylightcompany, Daglicht is in veel gevallen een zeer prettig licht. LUMIX en Daylightcompany werken dan ook nauw samen. Uiteindelijk hebben we gezamenlijke doelen: kwaliteit van licht omhoog brengen en het reduceren van energieverbruik. De combinatie van kunst- en daglicht is zeer succesvol gebleken en door deze vormen van verlichting op elkaar af te stemmen wordt een grote meerwaarde bereikt.  Ga naar: lightwaynederland.nl

Busbar Systems Benelux, Eenvoudig en solide monteren van armaturen doet LUMIX met het Busbar System. Dit systeem is erop geënt op efficiency en op kostenreductie. De samenwerking met dit bedrijf is dan ook een toegevoegde waarde voor beide partijen. Middels deze systemen kunnen armaturen gevoed en/of gemonteerd worden. Verder kan het systeem breder worden ingezet voor voeding van machines etc. Ga naar: Busbar.nl

3-DELIG, Dit bedrijf maakt prachtige 3D-visualisaties en fotorealistische tekeningen. Op deze manier kan er in een vroeg stadium een realistische indruk worden gegeven van het resultaat. Ga naar: 3delig.nl

EnSys: EnSys en LUMIX realiseren samen duurzame projecten. Zo is de combinatie door het toepassen van LED-verlichting en het gebruik van zonnepanelen een perfecte keuze. Hiermee helpen we MKB-bedrijven, gemeentes, grootverbruikers om hun kosten voor energie aanzienlijk te verlagen. ensysenergie.nl

LUMIX staat open voor samenwerkingen met bedrijven die elkaar versterken. Ons  motto is ten alle tijde: er moet een WIN-WIN situatie zijn. Neem contact met ons op wanneer u mogelijkheden ziet.

Nieuwbouw of renovatie

Nieuwbouw: Vanaf tekening een compleet lichtplan maken om een totaalplaatje te kunnen schetsen is ons niet vreemd. Bij nieuwbouw is het belangrijk dat opdrachtgever en alle andere partijen op elkaar zijn afgestemd. Dit om het uiteindelijke doel te behalen. Bij nieuwbouw zijn we vaak vanaf  het Voorlopig Ontwerp betrokken en denken en bewegen hier in mee naar het Definitieve Ontwerp.

Renovatie: Er zijn verschillende mogelijkheden voor renoveren. Zo kan een gebouw volledig gestript worden. Of er wordt een facelift gegeven door esthetische aanpassingen. In beide gevallen is LUMIX erbij betrokken. Door het brede assortiment kan er een passende vervanging worden aangeboden voor conventionele verlichting of en kan een voorstel gedaan worden in de lijn van de nieuwe huisstijl. Opdrachtgevers kunnen installatiebedrijven, gebouweigenaren, elektrotechnische installateurs of gebruikers zijn.

Wij delen onze ervaring en kennis graag. Bel of mail ons, of vul het contactformulier in. wij helpen u graag.

MEER INFORMATIE