Meer dan verlichting alleen

LUMIX is in 2017 opgericht met het doel de verlichting in sportaccommodaties beter te maken en verlichting voor verblijfsruimtes te optimaliseren. Door de jarenlange ervaring in verlichtingsprojecten en eigen visie op mogelijkheden willen we onze klanten graag helpen. Op deze manier werken we mee om de wereld een klein stukje energiezuiniger, beter en mooier te maken.

Joost van Dillen is in 2017 gestart met het bedrijf. Na  jarenlange ervaring in de verlichtingsbranche opgedaan te hebben, en na 10 jaar verschillende ondernemersactiviteiten te hebben uitgevoerd was de oprichting van LUMIX een logische stap. Met de kennis, visie en ondernemerschap is een bedrijf opgericht wat meerwaarde biedt. Door nauw betrokken te zijn bij de ontwikkelingen in de branche, technische ontwikkelingen te volgen en uitgaan van een win-win situatie bieden we de beste oplossing.

Joost van Dillen

Joost van Dillen (1987) is geboren in ‘s-Hertogenbosch. Op jonge leeftijd was hij groente- en fruit aan het verkopen in de buurt. De zaadjes en plantjes liet hij zijn moeder kopen en hij kweekte vervolgens de groente en fruit in de achtertuin. Met deze activiteiten is het ondernemen begonnen. Hiermee haalde hij +/-f 100,- gulden per jaar op. Dit ging vervolgens linea recta naar de spaarpot. Na verschillende (hobby)ondernemersactiviteiten is in 2017 het bedrijf LUMIX gestart. Met deze stap is hij volledig zelfstandig geworden. De droom die hij altijd heeft gehad krijgt vorm. Bij LUMIX komen de passies voor : ondernemen, licht en sport allemaal bij elkaar. Vandaar ook de energie die er vanaf spat!

MEER INFORMATIE