Scroll to top
© 2021, Lumix Light - VERLICHT UW PROJECT

Over ons

Wij staan altijd voor u klaar

LUMIX is in 2017 opgericht met het doel de verlichting in sportaccommodaties beter te maken en verlichting voor verblijfsruimtes te optimaliseren. Door de jarenlange ervaring in verlichtingsprojecten en eigen visie op mogelijkheden willen we onze klanten graag helpen. Op deze manier werken we mee om de wereld een klein stukje energiezuiniger, beter en mooier te maken.

Joost van Dillen is in 2017 gestart met het bedrijf. Na  jarenlange ervaring in de verlichtingsbranche opgedaan te hebben, en na 10 jaar verschillende ondernemersactiviteiten te hebben uitgevoerd was de oprichting van LUMIX een logische stap. Met de kennis, visie en ondernemerschap is een bedrijf opgericht wat meerwaarde biedt. Door nauw betrokken te zijn bij de ontwikkelingen in de branche, technische ontwikkelingen te volgen en uitgaan van een win-win situatie bieden we de beste oplossing.

Joost

Eigenaar

Na jarenlange ervaring in de verlichtingsbranche opgedaan te hebben, en na 10 jaar verschillende ondernemersactiviteiten te hebben uitgevoerd was de oprichting van LUMIX een logische stap.

Joost

Jeroen

Administratief wonder

Geen getal blijft hem onopgemerkt. Jeroen ziet echt alles!

Jeroen

Sjoerd

Techneut

Als er iemand een techneut is, dan is het Sjoerd wel! Van een technische uitdaging is Sjoerd niet vies. Laat hem er maar mee stoeien en je zal versteld staan. Met zijn HTS achtergrond en jarenlange ervaring zal Sjoerd altijd een oplossing bedenken.

Sjoerd