Scroll to top
© 2021, Lumix Light - VERLICHT UW PROJECT

Lichtplan

Licht is voor ons geen kwestie van de schakelaar omzetten. Wij beginnen met het bespreken van de wensen, bezoek op locatie en denken in oplossingen. Om een juist advies te geven maken we lichtberekeningen in DIALUX Evo. Met dit programma kunnen we beoordelen wat het lichtniveau gaat worden. Daarnaast kunnen we de gelijkmatigheid berekenen, 3D-renderingen maken, lichttechnische specificaties beoordelen. Dit programma heeft voor ons geen geheimen.


Werkwijze LUMIX
Bij een aanvraag overleggen we eerst met de betrokken partijen wat de beste oplossing zal zijn. Door de jarenlange ervaring en de kennis van de markt kunnen we met gerichte voorstellen komen om tot het gewenste resultaat te komen. We nemen alle onderwerpen als esthetische wensen, technische eigenschappen, prijstechnische vraagstukken en eigen inbreng mee in ons voorstel. Dit is dan ook een voorstel waar we voor staan!

Wanneer er bouwkundig of architectonisch een aanpassing wordt gedaan, kunnen wij ons verlichtingsplan ook aanpassen waar nodig. Op deze manier blijven alle onderdelen op elkaar afgestemd zodat een mooi geheel blijft.

Bij akkoord levert LUMIX de verlichting veelal aan de elektrotechnische installateur of zelf-installerende bedrijven. Zij dragen zorg voor de installatie van de verlichting en de aansluiting ervan. LUMIX assisteert deze partijen door te letten op installatiegemak en afgestemde planning voor aan te leveren goederen etc.

Desgewenst kan LUMIX een elektrotechnisch installatiebedrijf aanbevelen uit haar relatiebestand voor snelle en betrouwbare installatie. Er zal per project worden beoordeeld wat de beste match is. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.